Çetinkaya Adem Yavuz turu yaptı

Çetinkaya Adem Yavuz turu yaptı

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Adem Yavuz Mahallesi’ni ve Salı Pazarı esnafını ziyaret etti.

burcu_cetinkaya_adem_yavuz_programi_06.jpgburcu_cetinkaya_adem_yavuz_programi_08.jpgburcu_cetinkaya_adem_yavuz_programi_10.jpg

Çetinkaya ilk önce Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Sait Erol’u muhtarlık makamında ziyaret ederek, mahallenin sorunları ve öncelikleri konusunda muhtardan bilgi aldı. Daha sonra Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Muhtar Sait Erol’a mahalle hakkındaki kendi projeleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Adem Yavuz mahalle esnafını ziyaret eden Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya mahalle esnafı yoğun ilgi gösterdi. Çetinkaya sokaklarda karşılaştığı vatandaşlarında istek ve önerilerini dinledi.

Adem Yavuz Mahallesi Pazar yerinin ziyaret eden Çetinkaya Pazar esnafı ile ekonomik şartlar ve meyve sebze fiyatlarındaki istikrarsızlık ile ilgili şikayetleri dinledi.

Pazar alışverişine çıkmış hanımlar ile bol bol sohbet eden Çetinkaya sorunların çözümleri ve hizmetler ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.