Çetin Korkmaz bronz madalya aldı

Çetin Korkmaz bronz madalya aldı

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan 4. Uluslar arası Türkiye açık Kick Boks şampiyonası Antalya’da yapıldı.

İlimizi 74 kg temsil eden Çetin Korkmaz bronz madalya aldı

 

29 ÜLKE KATILDI

4. Açık Uluslar arası Kick Boks Avrupa Kupası’na 29 ülkeden 2400 sporcunun katılımı ile Antalya ilinde yapıldı. 8 tatami ve 4 ringde yapılan müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Türkiye Kick Boks Federasyonu başkanı Salim Kayıcı bir açıklama yaparak,” Kick boks ailesine bir müjdem var dedi ve ekledi 2019 yılı Kick Boks Dünya şampiyonası Türkiye ‘de yapılacak, Kasım ayında Antalya’da 10 bin kişilik spor salonunda yapılacak “ dedi.  

 

İLK TECRÜBESİ OLDU

Taekwondo ve Kick Boks Teknik direktörü Aşkın Kahveci’ de bir açıklama yaptı ve şunları söyledi “Kick boks’ta çok başarılı ülkeler var, bunların başında Ruslar, İngilizler, Macarlar, İtalyanlar favori ülkeler arasında. Türk Milli takımımız ‘da bunlar arasında yer alıyor. Çetin Korkmaz ‘ın ilk uluslar arası müsabakası. Tecrübe kazandı. Kendisinin almış olduğu bu başarısından dolayı kutluyoruz. Kulübümüzü ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiği için gelecek sene inanıyoruz kürsünün en üst basamağına çıkacağına inanıyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.