ÇESK’in sporcuları madalyaya doymuyor

ÇESK’in sporcuları madalyaya doymuyor

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün yüzme branşı sporcuları Kocaeli ve Sakarya turnuvalarında 12 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak büyük başarıya imza attılar.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü birçok branşta olduğu gibi yüzmede de yeni başarılara imza attı. Geçtiğimiz hafta Sakarya ve Gebze’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Şenlikleri Teşvik Yarışları bölge turnuvalarına katılan ÇESK’in minik yüzücüleri çeşitli derecelerle ilçemize döndüler. Sakarya’da yapılan bölge turnuvalarında ilimizi temsil eden 2011 doğumlu minik yüzücüler 5 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak başarılarını taçlandırdılar.

SAKARYA’DA 5 ALTIN

2011 doğumlu bayanlar kategorisinde yarışan ÇESK sporcusu Beste Kun, 50 metre serbest yüzme, sırt üstü yüzme, kurbağalama ve kelebek yüzme stillerinde 1. oldu. 2011 doğumlu erkekler kategorisinde yarışan Eymen Ata,50 metre serbest yüzmede 1. , 50 metre sırt üstü yüzmede 2. ve kurbağalama ’da 3.’lük elde ederken Ahmet Ensar Deniz 50 metre serbest yüzme stilinde 2. , 50 metre sırt üstü yüzmestilinde 3. ve 50 metre kurbağalama yüzmestilinde 2. oldu. Çeşitli kulüplerden 40 erkek ve 40 bayan sporcunun bireysel olarak yarıştığı turnuvada aldıkları derecelerle ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler.

GEBZE’DE 7 ALTIN

Gebze Olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen ve 96 sporcunun katıldığı yarışlarda Çayırova’nın gururu olan minik yüzücülerimiz serbest, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek yüzme stillerinde 7 altın madalya kazandılar. 2011 doğumlu bayanlar kategorisinde yarışan Beste Kun, 50 ve 100 metre serbest yüzme ve 50 metre sırtüstü yüzmede 1. oldu. 2011 doğumlu erkekler kategorinde yarışan Eymen Ata, 50 ve 100 metre serbest yüzme ve 50 metre sırtüstü yüzmede 1. olurken, Ahmet Ensar Deniz50 metre kelebek stili yüzme de 1. oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.