Çayırtepe’ye akademi kariyerli genç antrenör

Çayırtepe’ye akademi kariyerli genç antrenör

İlimizin son yıllarda altyapısına en çok önem veren semt kulüplerinden olan Çayırtepe Gençlikspor, altyapısı akademi kariyerli genç bir isme emanet.

Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Antrenörlük Bölümünde okuyan Emrah Yaylapınar, Mavi-Yeşilli ekibin altyapısında Kocaeli ve Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştiriyor.

EMRAH YAYLAPINAR, SÜREKLİ KENDİSİNİ GELİŞTİRİYOR

Çayırtepe Gençlikspor altyapısında yaklaşık 1,5 yıldır görev yapan Emrah Yaylapınar, akademik kariyerin yanı sıra, kendisini sürekli yenileyen, geliştiren bir isim. Daha önce Arsenal Futbol Akademisi’nde görev yapan Yaylapınar, son günlerde de dünyaca ünlü teknik adamlara danışmanlık yapmış Hollandalı Raymond Verheijen’den de eğitim alıyor. Yaylapınar ayrıca, Manchester City’de kondisyoner olarak görev yapan, şimdi Amerikalı sporculara bireysel antrenörlük görevinde bulunan Andy Barr ile de çalışma imkanı buldu. Genç Teknik Adam, ''Yaşınız kaç olursa olsun, bu meslekte 40 yıllık tecrübeniz dahi olsa daima öğrenen ve öğreten olmalısınız. Bu sizi ve öğrencilerinizi farklı kılar. Bende bu ilkeyle mesleğime devam ediyorum, devamlı kendimi geliştirmeye çalışıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.