Çayırovaspor’da Dengeler Değişiyor

Çayırovaspor’da Dengeler Değişiyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ‘bütün kulüplere eşit mesafede destek vereceğini açıklamasıyla birlikte Çayırova’da dengeler değişmiş, şimdiye kadar Belediye’nin desteğiyle ayakta kalan Çayırovaspor’un geleceği merak konusu olmuştu.

Bu konuda net gelişmeler yaşandı ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Çayırovaspor’la ilgili ekstra bir çalışmamız olmayacak. Diğer amatör kulüplere nasıl bakıyorsak Çayırovaspor’a da aynı mesafede bakıyor’ diye konuştu.
KÜLTE İSTİFA ETTİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç alamayan Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte istifa kararı aldı. Yeşil-Siyahlı ekipte uzun yıllar yöneticilik yapan ve geçtiğimiz sezonda ‘kulüp başkanı’ sıfatıyla Çayırovaspor’a hizmet veren Külte, istifa ettiğini sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu. ‘Kamuoyuna duyuru’ başlığıyla veda mesajı yayınlayan Külte, şunları dile getirdi: “Uzun yıllardır yöneticilik yaptığım, hali hazırda başkanlık görevini yürüttüğüm Çayırovaspor kulübümüzün başarılı olması için sizlerle birlikte çalıştık. Çayırova’mızın ortak değeri olan Çayırovaspor’umuzun başarı çıtasını daha da ileri taşımak, daha enerjik ve daha güçlü bir yönetim oluşturma maksadı ile olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız.
TEŞEKKÜR ETTİ
Bugüne kadar kulübümüze destek olan tüm siyasi parti temsilcilerine, Çayırova Belediye Başkanlığı’na, Çayırova’mızdaki tüm STK temsilcilerine ve bugüne kadar her şartta bizden desteklerini esirgemeyen siz kıymetli Çayırovalı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Oluşacak yeni yönetimin Çayırovaspor için hayırlı hizmetlerde bulunacağını ümit eder, bu vesile ile olağanüstü kongre kararımızı kamuoyuna saygı ile duyururum…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.