ÇAYIROVASPOR GÜNDEMİMİZDE YOK

ÇAYIROVASPOR GÜNDEMİMİZDE YOK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Çayırovaspor’la ilgili katı düşüncesini sürdürüyor.

 Başkan Çiftçi’nin yakın çevresine, ‘ herkes başının çaresine baksın, yapılacak daha önemli işlerimiz var Çayırovaspor, Belediye olarak gündemimiz de yok’ dediği öğrenildi.

AZ MALİYETLİ MÜTEVAZİ TAKIM
Çayırova Belediyesi’nden beklediği desteği bulamayan Çayırtovaspor çözüm yolu arıyor. Yeni sezon öncesinde mütevazi bir takım kurarak ligde girmeyi düşünen yeşil siyahlı yönetim, önümüzdeki günlerde yol haritası belli olacak.
Gözünü yeni sezona çeviren Bölgesel Amatör Lig ekibimiz Çayırovaspor’da belirsizlik sürüyor. Yeşil-Siyahlı ekip, ekonomik sıkıntılardan ötürü yeni sezon ile ilgili çalışmalara başlayamazken, nasıl bir yol haritasının izleneceği merak konusu oldu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’den beklediği desteği bulamayan yeşil-siyahlı kulüp, yöneticilerin ve sponsorların katkısıyla mütevazi bir kadro oluşturup, bu şekilde yeni sezonda mücadele etmek amacında. Bir an önce yol haritasını belirlemek zorunda olan yeşil siyahlı ekipte radikal kararların alınıp yeni sezon öncesinde önemli adımların atılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.