Çayırova’nın Parlayan Yıldızı

Çayırova’nın Parlayan Yıldızı

  Futbolu erken yaşta bıraktı. Emlak işlerine yoğunlaştı. Genç, girişimci güvenilir bir isim olan Uğur Karahan,  Çayırova’da emlak...

 

 

Futbolu erken yaşta bıraktı. Emlak işlerine yoğunlaştı. Genç, girişimci güvenilir bir isim olan Uğur Karahan,  Çayırova’da emlak işlerinde parmakla gösterilen bir konuma geldi.

 

GİRİŞİMCİ VE GÜVENİLİR

 

 

Gençlerin örnek alacağı bir profile sahip olan Karahan 3 yıl gibi azımsanmayacak amatör bir futbol geçmişi de var. Yatırımın kaybettirmediği, kat kat kazandırdığı emlak işlerine daha çocuk sayılabilecek yaşlarda başlayan Uğur Karahan, 2008 yılında ilk atılımını gerçekleştirerek emlak alım- satım işleriyle Çayırova’da kendini ispat etti. Çıtayı hızla büyüten genç girişimci iş anlayışında güvenilirliği benimseyerek bu konuda tercih edilen önemli bir vizyon sahibi oldu. Çayırova’nın önde gelen Gayrimenkul şirketlerinin de gözdesi haline gelen ve sayısız teklifler alan Karahan kendi işlerini geliştirerek şuan sahibi olduğu Karahan Emlak’ı ciddi bir konuma getirmeyi başardı. Yaklaşık 6 yıllık sürede ciddi tecrübe ve deneyim kazanan Uğur Karahan, sayısız emlak işleri yaparak gelişen ve büyüyen Çayırova’nın bu alanda güvenilir ismi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.