“Çayırova’nın kaynaklarını talan ettiler”

“Çayırova’nın kaynaklarını talan ettiler”

** Çayırova Saadet Partisi İlçe Teşkilatı tarafından  hafta sonu düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin önemli konular masaya yatırıldı....

** Çayırova Saadet Partisi İlçe Teşkilatı tarafından  hafta sonu düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin önemli konular masaya yatırıldı. Toplantıda  başkan yardımcısı  Refik Tartar ve belediyenin yaptığı kimi  icraatlar eleştirildi ve “Çayırova’nın kaynaklarını talan ettiler” denildi.

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatında haftasonu basın toplantısı gerçekleşti.  Toplantıya Çayırova Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Belediye Meclis Üyeleri Zeki Özçelik, Ali Uçar ve parti yöneticileri katıldı.  

Aksu  yaptığı konuşmada, “TBMM de gündem olan yolsuzluklar konusunda Çayırova Belediye başkanının sorularımızı yanıtlayıp halkımızı aydınlatmasını bekliyoruz. Şevki Demirci, yardımcısının yaptığının etik olmadığını söylüyor peki encümen kararına neden imza attınız? Refik Tartar görevden alındımı? Görevden alındıysa soruşturma başlatıldı mı? Refik Tartar farklı bir görevlendirmeye mi tabi olacak? Bu usulsüzlük konusu Refik Tartar ile sınırlımı? Kamuoyu bunlara cevap bekliyor. Biz de Saadet Partisi olarak bu konunun takipçisi olacağız. " dedi.

İlçe Başkanı Aksu'nun ardından Çayırova Belediyesi SP Meclis Üyesi Zeki Özçelik açıklama yaptı. Özçelik, " Çayırova Belediyesi yöneten değil yönlendirilen bir belediye zihniyetindedir. Çayırova'nın ne kadar kaynağı varsa talan ederiz, 5 yıl görev süremizde yapacağımızı yapar sonra çeker gideriz demek Çayırovalının hak ettiği bir durum değildir " dedi.

 

ARAZİLERİ SATTILAR

 

Özçelik'in ardından ise bir diğer meclis üyesi Ali Uçar  yaptığı konuşmada, " Belediye başkanına soruyorum, bugün Refik Tatar’ın arsa almasını uygun bulmuyorum dedi. Belediyenin 80 küsur aracına yılda 3. Milyon TL yakıt satmayı etik buluyor musunuz? Çayırova Halkından kestiği 1 buçuk metreyi kendi arsasından kesmemeyi etik buluyor mu? Ben sadece bu iki soruyu soruyorum. Bunları sadece burada değil mecliste de yüzüne karşı soruyoruz.  Namet, Hebo Yapı, Sanayi Yeri, Kaymakamlık Yeri, TOKİ yeri sattılar. Toplam 80 dönüm alan. Sattığından faz yer aldığını söylüyor. Nereyi aldı? Sosyal donatı yerleri. Kent parkının olduğu yerde kamulaştırma yaptı. Yere karşılık yer verdi. Aldığı yerler sattığı yerlerin yüzde 1'i bile değil. Kamuya ait olan yerlere trampa yoluyla takas etmiştir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.