“Çayırova’nın geleceği için çalışıyoruz!”

“Çayırova’nın geleceği için çalışıyoruz!”

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, ilçede faaliyetlerini sürdüren berber ve kuaför esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi.

2-380.jpg

Bu sabah İYİ Parti İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programda Berberler ve Kuaförler Odasına bağlı zanaatkarlarla bir araya gelen Başkan Adayı Bayrak’a, İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik selamlama konuşmasını yapan ilk isim oldu. Çelik, "Çocukluğumuzdan beri bu ilçede yaşıyoruz. Oyun oynadık, okuduk, esnaf olduk. Artık ilçeyi yönetecek yaşlara geldik. İlhami Bayrak ile de çocukluk yıllarından beri tanışırız. Mahallemizin evladıdır. Hiç bir zaman kendisini kirli bir iş içinde olmadığına ben kefilim. Kendisinin donanımı, idarecilik vasfı yüksek bir isimdir. Şayet seçilir ve göreve gelirse, esnaflarımızın elbette şahsında mesleğimizle alakalı, iş düzenimize dair bazı talep ve beklentileri olacaktır. Ben bir kez daha şahsım ve Odamız adına Başkan Adayımıza nazik davetleri için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

“SEBEPSİZ ZENGİNLEŞEN SİYASETÇİLER OLMAYACAK”

Oda Başkanı Çelik'in ardından ise İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şerif Uzunal'da kısa bir selamlama konuşması yaptı. Uzunal: "Sizler nasıl ellerinizle emek harcayarak insanların imajını değiştiriyorsanız, İlhami Başkanımız da 1 Nisan'dan itibaren Çayırova'nın imajını değiştirecek" dedi. Toplantının son konuşmasını ise İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak yaptı. Bayrak konuşmasında: "Öncelikle 31 Mart Yerel seçimlerinin ilçemize, bölgemize ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Çayırova’nın geleceği açısında oldukça önemli bir seçimin arifesindeyiz. Ben hep şuna inandım; Hayaliniz yoksa yarınınız da yoktur. Benim hayalim herşeyden önce adil, vicdanlı bir yönetim. Sebepsiz zenginleşen siyasetin bireylerine karşılık fakirleşen halkın kurduğu bu sisteme karşı mücadele ediyorum. Benim çocuklarım bu cadde de yürüyorlar. Bu ilçede doğdular, büyüyorlar. Bu ilçenin okullarında okudular. Benim herşeyden önce çocuklarıma karşı sorumluluğum var. Dolayısı ile tüm ilçenin çocukları ve geleceğine karşı sorumluluğumuz var" dedi.

“BU ÇETELERİN GERÇEK YÜZLERİNİ TAHMİN BİLE EDEMEZSİNİZ”

Bayrak konuşmasına şöyle devam etti: "İlçemiz insanını 2014 yılında uyarmıştık fakat ne yazık ki ikazda bulunduğumuz bütün olumsuzluklar gerçek oldu. Bugün ise halkımızı daha büyük tehditler için uyarıyoruz. Çayırova üzerinde rant projeleri üreten çeteler, ilçemizde yaşayan insanların malına mülküne göz koymuş durumda. Ben halkımızın bir kez daha keşke demesini istemem, bu sebeple her bulunduğumuz ortamda vatandaşlarımızı uyarıyoruz çünkü bu benim bir insan, bir komşu olarak görevim. Şimdi sizlerin karşısına süslü laflarla, nazik söylemlerle çıkanlar, vatansever rolü yapanların gerçek yüzlerini tahmin bile edemezsiniz. Biz halkımıza projelerimizi anlatıp hayatı kolaylaştıracak olan hizmetleri sunmak için yola çıktık, fakat bu çetelerin amacı çok farklı. Halkımız sorgulamalı ve iyi düşünmeli ilçemizin geleceği için karar verirken.” Bayrak konuşmasının ardından ise Berber ve Kuaförlerin sorularını yanıtlayarak, ilçeye kazandıracakları projelerini anlattı.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.