Çayırovalı Millet İttifakı’nı  Halk İttifakı’na dönüştürmüş

Çayırovalı Millet İttifakı’nı Halk İttifakı’na dönüştürmüş

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Çayırova’da Millet İttifakı’nın kazanacağına inandıkları İlhami Bayrak’ın adaylığında olması için çok uğraştıklarını belirtip toplantıya atfen, “Çayırovalı Halk İttifakı’na dönüştürmüş” dedi

 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın belediye başkan adayları İlhami Bayrak için düzenlediği toplantıda sözlerine üç ay önce Çayırova İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Şeref Uzunal, partilerinden Çayırova Belediye Başkan adayı olan İlhami Bayrak ve kurucu ilçe başkanı Beyler Sevindik’e teşekkür ederek başladı.

 

ÇAYIROVA KÜÇÜK BİR TÜRKİYE’DİR

 

Millet İttifakı için çok uğraştıklarını belirtip Kocaeli’de yaşanan sürecin ülke gündeminde yer edinen bir krize dönüştüğünü hatırlatan Yıldız, “Biz Millet İttifakı’nın Çayırova’daki seçimi İlhami Bayrak ile kazanacağına yürekten inandık. İki ay boyunca uğraştık. İlimizdeki CHP’lilerden de, genel merkezden de ricacı olduk. Gelinen aşamada bugün burada şunu görüyorum. Çayırova küçük bir Türkiye’dir ve o tabloyu bugün burada da görüyorum. Siz Millet İttifakı’nı Halk İttifakı’na çevirmişsiniz. Teşekkürler. Biz inandığımız yolda tavizsiz yürüyeceğiz” dedi.

 

YENİLİK İYİ PARTİLİ CESURLARDA

 

İçinde bulunduğumuz yerel seçim döneminde 12 ilçe ve Büyükşehir’de AKP’li belediye başkanlarının yeniden aday gösterilmediğini anımsatan Yıldız, “16 yıldır Devlet kadroları dahil olmak üzere her yerde iktidardalar. Birbirlerini öylesine eleştiriyorlar ki sanırsınız ki eleştirdikleri önceki başkan, İYİ Partili. Yenilik onların belediye başkan adayı değiştirmesinde değil yenilik burada. İYİ Parti’nin cesur insanlarında. Asıl değişimi sizler bizler sağlamak zorundayız ve sağlayacağız” diye konuştu.

 

O RANT ONLARIN BELALARI OLACAK

 

AKP Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi’nin ismini ağzına almadan FETÖ sanığı Özkan Günay ile aynı arsa üzerinde yer sahibi olması konusunu da değinen Yıldız, “Ortak değil hissedar olduğuna dair açıklamada bulunuyor. Hissedar ne demek yani, yeni bir terim mi. Hissedar demek ortak demektir. Bunların işleri güçleri rant. İnşallah bu rant gidişlerine, o rant içinde boğulmalarına sebep olacak, belaları olacak. Sizler de buna tanık ve vesile olacaksınız” dedi.

 

BAYRAK’I YÜREĞİNİZE KOYMAYA GELDİK

 

2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden belediye başkan adayı olup yüzde 20 oyda kalıp seçilemeyen İlhami Bayrak ile 2019 yerel seçimlerine girdiklerini aktaran Yıldız, “Adayımız İlhami Bayrak’ı sizin karşınıza değil yüreğinize koymaya geldik. Biz seçimi alacağımıza hep inandık. Sizin de inandığınıza inanıyoruz. Hep birlikte netice alacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.