Çayırova'lı Karateciler ve Antrenörleri Milli Takımda

Çayırova'lı Karateciler ve Antrenörleri Milli Takımda

Çayırova ilçesi Karatecileri ve Antrenörleri Hazim Özdemir 30 Mayıs ile 2 Haziran 2019 tarihleri arasında Bosna-Hersek ' in Banja Luka şehrinde yapılacak olan Balkan Karete şampiyonası  için milli davet aldılar.

Geçtiğimiz Mart Ayında Antalya da yapılan Türkiye Karate Şampiyonasında büyük bir başarı göstererek 4 madalya ile dönen Çayırova ilçesi Karatecileri ve Antrenörleri Hazim Özdemir 30 Mayıs ile 2 Haziran 2019 tarihleri arasında Bosna-Hersek ' in Banja Luka şehrinde yapılacak olan Balkan Karete şampiyonası  için milli davet aldılar.
Yıldız Bayanlar 39 Kg da Deniz Özdemir ve Yıldız Erkekler 42 Kg da Muhammet Atilla Güney Pazartesi günü açıklanan Karate Milli Takımına davet edilirlerken antrenörleri Hazim Özdemir de Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi. Aynı Şampiyonada bronz madalya kazanan Çayırovalı sporcular Kerem Yaray ve Kayra Demiray ise Yaz aylarında Gürcistan’da yapılacak olan Uluslararası Hazar ve Karadeniz ülkeleri Karate şampiyonası için kendilerine milli takımda yer buldular ve ilk kez milli takım tecrübesi yaşayacaklar.
Çayırova İlçesinde 5 yıldır Karate Antrenörlüğü yapan ,aynı zamanda Avrupa ve Dünya uluslararası hakemi Hazim Özdemir geçen yıl milli takıma giren Utku Şahin ve Sare Ekinci isimli sporcularından sonra bu yıl da milli takıma 4 sporcu vermeleri sebebiyle çok mutlu olduğunu söylerken Bosna-Hersek de yapılacak olan olan balkan şampiyonasında kızı Deniz Özdemir’in Milli takım sporcusu olarak kendisinin ise Milli takım antrenörü olarak görev yapacak olmasında kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
Hazim Özdemir 2019 yılının kendileri için mükemmel başladığını belirtirken her zaman sporcularının yanında olan Çayırova İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin'e ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ye  sporcuları,velileri ve kendi adına çok teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.