“Çayırova’da tuz koktu”

“Çayırova’da tuz koktu”

  Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “Belediye başkanları, meclis üyeleri ve yetkili İsimler değişiyor fakat Çayırova halkının...

 

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “Belediye başkanları, meclis üyeleri ve yetkili İsimler değişiyor fakat Çayırova halkının kaynakları çalınmaya devam ediyor.” dedi.

Saadet Partisi Çayırova ilçe istişare heyeti, ilçe başkanı Yusuf Aksu’nun başkanlığında kahvaltı programıyla bir araya geldi. İlçe başkanı Yusuf Aksu başkanlığında hafta sonu düzenlenen programa istişare kurulu üyeleriyle birlikte meclis üyeleri Ali Uçar ve Zeki Özçelik katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Yusuf Aksu, “Çayırova halkı artık yerel ve genel seçime olan bakış açısını değiştirdi. Bugüne kadar 15 senedir Çayırova yerel yönetiminde yapılan yolsuzluk hukuksuzluk rant odaklı geleceğimizin kaynaklarının satılması gibi konular genel siyasetin gölgesinde kalıyordu.

ÇAYIROVA HALKININ KAYNAKLARI ÇALINIYOR

Artık Çayırovalı vatandaşlar yerelde yapılan yolsuzlukları ve hukuksuzlukları görmeye başladı. Halkımız, ‘Belediye yönetimi benim partimden diye karun gibi kişisel servet edinmek için çocuklarının geleceğini satanlara pirim vermeyeceğiz’ diyor. Çayırova ilçemizde geçmişten bugüne yapılan hukuksuzluk, yolsuzluk, yandaş kayırma ve kamu yararını bir kısım kişilere peşkeş çekenlerin ve buna imza atanların yine mevcut iktidar dönemlerindeki belediye başkanları ve meclis üyeleri olduğunu biliyor. Belediye başkanları, meclis üyeleri ve yetkili isimler değişiyor fakat Çayırova halkının kaynakları çalınmaya devam ediyor. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.