Çayırova’da sünnet şöleni

Çayırova’da sünnet şöleni

Çayırova Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan programda sünnet olan 370 çocuk çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlendiler.

Çayırova Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan programda sünnet olan 370 çocuk çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlendiler.
Çayırova Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni gerçekleşti. Belediyenin organizasyonu ile düzenlenen sünnet şöleni Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden konvoy ile başladı.
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sünnet olan çocuklarla birlikte üstü açık otobüsle Fatih Caddesi’nden vatandaşları selamlayarak programın yapıldığı alana geldi. Çayırovalıların büyük ilgi gösterdiği sünnet şöleninde Kaymakam Hasan Gözen ile Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

ÇİFTÇİ TEŞEKKÜR ETTİ
Programda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ”Güzel organizasyonda emeği geçen Anadolu Sağlık Merkezine, Özel Çayırova Derman Tıp Merkezine, belediye çalışanlarımıza, anne ve babalara çok çok teşekkür ediyorum. Anne ve babaların evlatları için hayatında çok önemli dönemler vardır. Çocukların doğumu, okula başladıkları,  bitirdikleri ve evlendikleri gün çok önemlidir. Bugün özellikle bizim örf ve adetlerimize yerleşmiş bir inancımızın gereğini yerine getiriyoruz. Bu güzel ortamda yavrularımızın hayata çok önemli bir nokta olarak başladıkları bir günü yaşıyoruz. Rabbim yine bugün olduğu gibi mürüvvetlerini de görmeyi hepinize nasip etsin.” dedi.
İLGİ YOĞUNDU
Sünnet şölenine destek veren Anadolu Sağlık Vakfı ile Özel Çayırova Derman Tıp Merkezi yetkililerine Kaymakam Hasan Gözen ile Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi plaket taktim ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Bilgi evlerinde eğitim gören çocuklardan oluşan folklor ekibi  ile Hacivat-Karagöz gösterinin renk kattığı sünnet şöleninde çocuklar neşeli ve eğlenceli saatler geçirdi. Vatandaşlara pilav, et ve ayran ikramının yapıldığı sünnet programı büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.