Çayırova’da Muhtarlar Günü Kutlandı

Çayırova’da Muhtarlar Günü Kutlandı

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile düzenlenen programa katıldı ve onları bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.   

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve ev sahipliğini Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in yaptığı toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’da mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci “Muhtarlar vatandaşla belediye arasında ciddi köprü vazifesi görüyor. Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir ve muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Muhtarlık, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Önümüzdeki muhtarlık seçimlerinin sorunsuz geçeceği nadir ilçelerden biriside Çayırova’dır.” dedi.

ÖNEMLİ BİR MAKAM

Şevki Demirci’nin ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen de bir konuşma yaparak, “Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla,19 Ekim günü hükumetimiz tarafından 'Muhtarlar Günü' olarak belirlenmiştir. Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olmak gerçekten rütbelerin en büyüğüdür. Dolayısıyla, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Mahalli idarelerin daha da güçlenmesinin nişanesi olacağını umut ettiğim 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.