Çayırova’da ilk başvuruyu İdris Demir yaptı

Çayırova’da ilk başvuruyu İdris Demir yaptı

 AKP Çayırova Belediyesi başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu dün İdris Demir yaptı. İlçe teşkilatındaki başvuruya AKP Çayırova İlçe...

 

AKP Çayırova Belediyesi başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu dün İdris Demir yaptı. İlçe teşkilatındaki başvuruya AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve partililer katıldı. İdris Demir’in öncesinde AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen bir konuşma yaparak tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Teşkilatların kendilerine görev vermesiyle ve seçimlerin ardından Çayırova'nın necip milletinin teveccühüne mazhar olduktan sonra, 'çöldeki karıncanın da hakkı bizden sorulacak' inancı ve bilinci ile hareket edeceklerini belirterek konuşmasına başlayan İdris Demir, “Hamdolsun bizler inanan insanlarız. Biliyoruz ki: Yaratandan ötürü, yaratılanların üzerimizde hakkı vardır. Yaratanın rızasını almak, yarattıklarının haklarını gözetmek ve onlara adil davranıp hizmet etmekten geçer” dedi. 

 

"KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞINI HÂKİM KILACAĞIZ"

Çayırovamızı daha iyi yerlere getirmek, daha iyi hizmetlere ulaştırabilmek ve Türkiye'nin parlayan yıldızı yapmak için, hazırlamış olduğumuz projelerle, elimizden gelen tüm gayretleri sarf edeceğiz diyen Demir, “Çayırova'nın necip milleti ile görüş alışverişinde bulunarak katılımcı yönetim anlayışını hâkim kılacağız. Halkı ayağına getiren değil, halkının ayağına giden olmaya devam edeceğiz. Milletin efendisi değil hizmetçisi olacağız. Kibirden kinden uzak olup, halkın içinden biri olarak, halkımızla bütünleşeceğiz. Zaten bizler siyaseti amaç değil insanlara hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Bu samimi duygularımla hepinizden dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum "dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.