Çayırova’da eğitime destek

Çayırova’da eğitime destek

 Çayırova Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği eğitime yaz desteği çerçevesinde bu yılda okulların boya, bakım, onarım ve çevresel ihtiyaçlarını...

 

Çayırova Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği eğitime yaz desteği çerçevesinde bu yılda okulların boya, bakım, onarım ve çevresel ihtiyaçlarını gideriyor.

BELEDİYE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çayırova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü okullardaki bakım çalışmalarının startını verdi. Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile okul idarelerinden gelen talepler doğrultusunda okulların ihtiyaçlarını gideren Çayırova Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda eğitime desteğini sürdürüyor.

29 OKULDA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Özellikle eğitim konusunda önemli yatırımlar gerçekleştiren ve Çayırova’daki ilk ve orta dereceli okullara desteğini sürdüren belediye yeni dönem öncesinde okullarda boya, bakım ve onarım çalışmalarındaki desteğini sürdürüyor. Gelen talepler doğrultusunda bakım ve onarım, bahçe düzenlemesi, iç ve dış boya desteği gibi çalışmaları gerçekleştiren belediye 2013-2014 eğitim öğretim dönemi öncesinde çalışmalarını tamamlayacak. 29 okulda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yapılacak çalışmaların startını 4 okulda veren belediye toplamda 4 ayrı ekiple çalışmalarını sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.