Çayırova ve Gebze’ye 3 yeni okul yapılıyor

Çayırova ve Gebze’ye 3 yeni okul yapılıyor

 TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Çayırova’da okul inşaatlarını ve okul alanlarını...

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Çayırova’da okul inşaatlarını ve okul alanlarını gezdi. Işık burada yaptığı açıklamada Çayırova ve Gebze için 3 okulun daha müjdesini verdi.

ÇAYIROVA’YA 32 DERSLİKLİ YENİ OKUL

Işık’a ziyaretinde Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Belediye Başkan aday adayları ve Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşlik ettiler. Işık okul inşaatlarını ve yeni projeler için okul alanlarını gezdikten sonra yaptığı açıklamada “Çayırova’da 4 okulumuzun ihalesi tamamlanarak inşaat çalışmalarına başlandı. Ayrıca belediyemizin yaptırdığı bir okul da var. Bunların dışında üzerinde uzun zamandır çalıştığımız 32 derslikli TOKİ ilköğretim okulunun da ihale tarihi 10 Aralık 2013 olarak belirlendi. Çayırova halkımıza hayırlı olsun” dedi.

GEBZE’YE 2 YENİ OKUL DAHA

 

Işık burada yaptığı açıklamada “Gebze ilçemizde de 10’a yakın okul projemiz devam ediyor. Yatırım programına aldığımız 2 okulun durumu netleşti. Gebze Gaziler 32 derslikli TOKİ ilköğretim okulu 9 Ocak 2014’te, 24 derslikli Gebze Anadolu Lisesi(Eski Cephanelik bölgesi) 17 Aralık 2013’ta ihale edilecek. Gebze halkımıza hayırlı olsun. Dilovası, Darıca ve Kocaeli’nin tüm ilçelerinde bu yıl eğitimde çok ciddi yatırım yapıyoruz. Yaklaşık 1700 derslikli okul inşaatımız devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.