Çayırova Kent Konseyi genel kurul toplantısını gerçekleştirdi

Çayırova Kent Konseyi genel kurul toplantısını gerçekleştirdi

  Çayırova Kent Konseyi 2013 Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çayırova Kent Konseyi Başkanı...

 

 

Çayırova Kent Konseyi 2013 Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz, “Henüz beş yaşında olan ilçemizin gelişimi ve daha modern bir ilçe olması için fikir ve düşünceleri ile yerel yönetimlere ilham kaynağı olan Çayırova kent konseyi sizlerin destekleri ile daha güzel işlere imza atacaktır. Yapılan her güzel işte her bir bizlerinde emeği ve katkısı olması bizlere onur veriyor. Gerçekleştirmiş olduğumuz 2013 genel kurul toplantımızın Çayırova’nın gelişimine katkıda bulunacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

 

KENT KONSEYLERİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİLER

Selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş Kent Konseylerinin önemini vurguladı. Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Kent Konseylerinin ilçeler için önemine değindi. Kent Konseyleri ilçelerin şehirleşmesi ve modernleşmesine katkıda bulunacak olan kuruluşlardır diyen Kaymakam Çelnekoğlu, “Çayırova Kent Konseyi bu aşamada birçok ilçeye göre daha aktif olduğunu gördüm” dedi. Program akışı içerisinde gündem dışı konuşmalar için söz alan genel kurul üyeleri dilek ve temennilerini belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.