ÇAYIROVA: Birim Müdürlüklerinde değişiklik sinyali!

ÇAYIROVA: Birim Müdürlüklerinde değişiklik sinyali!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Stratejik plan toplantında birim müdürlerine yönelik yaptığı konuşmada, “Kaynaklarımızı verimli ve tasarruflu kullanacağız. İhtiyaç duyulduğunda görev değişiklikleri olacak ”dedi.

Çayırova Belediyesi, 2020-2024 yılları arası stratejik çalışma plan toplantısı, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşti.
Başkan yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz ve Serdal Topçu ile birim müdürlerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, zamanın çok hızlı geçtiğini belirterek, Çayırova halkının kendilerine 5 yıllığına verdiği yetkiyi dolu dolu geçirmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 
KAYNAKLAR TASARRUFLU KULLANILACAK
Birim müdürlerinden ellerindeki işleri yarına bırakmamalarını isteyen, daha yolun başında olduklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, ”Biz bir ekibiz, takımız ve aileyiz. Birlikte güzel bir ortamda ekip ruhu ile çalışılarak başarılı olacağız. Kaynaklarımızı verimli ve tasarruflu kullanacağız. İhtiyaç duyulduğunda görev değişiklikleri olacak. Ben sizlerden memnunum. Fikir ve önerilerinizi bizimle paylaşın. Sizlerden vites artırmanızı istiyorum” diye konuştu.
Strateji Geliştirme Müdürü Ebubekir Sıddık Turan’ın bilgi verdiği toplantı, 2020-2024 yılları arasında yapılacak olan stratejik plana konulacak projeler hakkında yapılan görüş alışverişi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.