Çayırova aday adayları görücüye çıktı

Çayırova aday adayları görücüye çıktı

 AKP Çayırova 18. danışma ve aday adayları tanıtım toplantısı Çayırova Belediyesi Kültür Salon’unda yapıldı. Tanıtım toplantısına AKP Kocaeli...

 

AKP Çayırova 18. danışma ve aday adayları tanıtım toplantısı Çayırova Belediyesi Kültür Salon’unda yapıldı. Tanıtım toplantısına AKP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Yekta Türker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, aday adayları Şevki Demirci, Bülent Çorapsız, Bünyamin Çiftçi, Bünyamin Laçin, İdris Demir, Ali Erdin, Servet Günay, Yaşar Alkan, Paşa Ali Elmalı, İsa Bacacı, Mustafa Usta, Deniz Kolo meclis üyeleri, il yöneticileri, dernek başkanları katıldı.

YENİ BİR ADIM ATACAĞIZ

 

Açılış konuşması yapmak üzere kürsüye gelen İlçe Başkanı Nazmi Özmen, “Bugün burada aday adayı 13 arkadaşımızın tanıtım toplantısı için bulunuyoruz. Arkadaşlarımız bugün bu sürecin ilk adımını attılar. İnşallah yarında yapılacak temayül yoklamalarının ardından süreç devam edecek. Yani temayül yoklamalarının ardından bu sürecin bir adımını daha atmış olacağız. Partimizin başında böyle güçlü bir lokomotif varken bizim durmamamız olmaz. İnşallah temayülün ardından Çayırova’da sıkılmadık el, selam verilmedik kişi bırakmayacağız. Genel merkezden sonra en uç nokta olan Sayın Başbakanımızın da son kararının ardından bu ipi bir arkadaşımız göğüsleyecek. Biz bugüne kadar el ele gönül gönüle bir çalışma yürüttük. Bundan sonrada çalışmalarımız aynı gönül birliği içinde devam edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.