“Çare Saadet Partisi”

“Çare Saadet Partisi”

Saadet Partisi  (SP) Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Türkiye’de yerel yönetimler için çarenin  Saadet Partisi olduğunu ifade etti.

Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Kritik bir süreçten geçiyoruz. İnsanımızın türlü türlü sıkıntılarla boğuştuğu şu günlerde çareleri her daim dillendiren Saadet Partisi olarak umut olmaya devam ediyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerin milletimiz için büyük bir fırsat olduğunu hatırlatmak istiyorum. İnsanları Milli Görüş’ün herkesi memnun eden belediyecilik anlayışı ile tanıştırmanın fırsatı olarak gördüğümüz yerel seçimleri, millet olarak değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Bizler kadim ve değerli bir medeniyetin evlatlarıyız. Şartlar ne olursa olsun ümidimizi yitiremeyiz. İçinde bulunduğumuz çıkmaz her ne ise: bizi oradan kurtaracak bir çözüm reçetesi, bir çıkış kapısı mutlaka vardır.

SAADETLİ BELEDİYELER MODEL OLACAK

Evet, “Çare var” ve o çareleri uygulayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Buradan kıymetli Kocaeli halkına seslenmek istiyorum:

Mazisiyle tertemiz olan Saadet kadroları önümüzdeki seçimlerde, büyükşehir başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm belediyelerine taliptir. Bu kadrolar milletimizi hiçbir zaman yanıltmamıştır. Rüşveti, iltiması, torpili ayaklarının altına alan bu kadrolar göreve getirildiğinde milletimizin belini doğrultmasına sebep olacak üretim ve istihdam odaklı yatırımlara imza atacaktır. Bu yatırımlar yerel kaynaklardan istifade etmek suretiyle gerçekleştirilecek, istihdam sağlamakla da kalmayacak aynı zamanda refah seviyesi üst düzey bir şehir inşa edecektir. Tüm Türkiye bizlerin yönettiği örnek belediyelere gözünü dikecek ve bizim icraatlarımız yine model olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.