“Çare adil düzen”

“Çare adil düzen”

** Saadet Partisi Gebze, Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yıldönümü nedeniyle bir konferans gerçekleştirdi.  Konferansta konuşan eski genel...

** Saadet Partisi Gebze, Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yıldönümü nedeniyle bir konferans gerçekleştirdi.  Konferansta konuşan eski genel başkan Mustafa Kamalak, “Bütün insanlık için adil bir düzen yapmak amacımızdır. Çare adil bir düzen kurmaktır.”dedi.

Milli Görüş lideri ve eski başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yıldönümü vesilesiyle SP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından önceki akşam bir konferans gerçekleştirildi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Saadet Partisi YİK Üyesi Mustafa Kamalak katıldı.

HEPİMİZ KARDEŞİZ

Saadet Partisi YİK Üyesi ve eski genel başkan Mustafa Kamalak merhum Necmettin Erbakan ile ilgili bir konferans verdi. Merhum Necmettin Erbakan’ı rahmetle anarak konuşmasına başlayan Mustafa Kamalak, “Başta Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit düşen askerlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, aziz milletimizin başı sağ olsun. Saadet Partili olup okçular tepesini bırakmayan kardeşlerimi ayrıca teşekkür ediyorum. Hangi partiden olursa olun hepimiz kardeşleriz. Hepimiz bu milletin fertleri ve aynı geminin yolcularıyız.

ÇARE ADİL DÜZEN

Amacımız doğruyu bulmaktır. Bu ülkenin geleceğine doğru istikamet belirlemektir. En sıkıntılı günlerinde yanında oldum. Bütün insanlık için adil bir düzen yapmak amacımızdır. Adil bir düzen olmadığı için milyonlarca insan aç, yersiz yurtsuz, Akdeniz’in Ege’nin soğuk sularında binlerce insan can vermektedir. Çare adil bir düzen kurmaktır.” diye belirtti.  

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.