Çanakkale şehitleri anıldı

Çanakkale şehitleri anıldı

 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla Gebze'de, Darıca’da, Dilovası’nda ve Çayırova’da...

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla Gebze'de, Darıca’da, Dilovası’nda ve Çayırova’da çelenk sunma tören düzenlendi.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla dün Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Şehitliği’nde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Gebze’deki gerçekleşen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Haluk Türkoğlu, Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi adına İzzettin Cezlan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile protokol üyeleri ile şehit aileleri katıldı.

CHP’Lİ GENÇLERDEN FOTOĞRAF SERGİSİ

Şehitlikteki anıta çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından protokol üyeleri şehit aileleri ve yakınları ile birlikte dua edip şehitliklere çiçek bıraktılar. Öte yandan salon programı ise bugün saat 1030’da Gebze Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü vesilesiyle CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Cumhuriyet Meydanı’nda Çanakkale Zaferi Fotoğraf Sergisi ve üzüm hoşafı dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.