“Camilerden belediyeye para toplansın”

“Camilerden belediyeye para toplansın”

**CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası’ndaki camilerden belediyeye destek amaçlı yardım toplanması çağrısında bulundu.CHP Dilovası ...

**CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası’ndaki camilerden belediyeye destek amaçlı yardım toplanması çağrısında bulundu.

CHP Dilovası  İlçe Başkanı Keram Aydemir,  Dilovası Belediyesi’ne   camilerde para toplanmasını istedi.

Belediyenin faktoring firmalarına borçları yüzünden icralık olduğunu söyleyen Aydemir; “Dilovası müftüsünden ricam lütfen önümüzdeki cuma günleri artık camii veya kuran kurslarına yardım toplamayı biraz askıya alıp Dilovası Belediyesi için yardım talebinde bulunalım, çünkü belediye başkanımızın makam aracı AUDİ A 6’sı trafik ekiplerince her yerde aranıyor, görüldüğü yerde bağlanacak, icraya gidecek. Ayrıca başkanımızın kendi aile şirketi gibi yönettiği belediyemiz maalesef bugün faktoring firmalarına yazmış olduğu çeklerden dolayı icralık olmuş ve icra memurları gün boyu belediyede işlem yapmak için mesai saati bitimine kadar binadaydılar.

BAŞKAN ÇEK KIRDIRIYOR!

Başkanımızın faktorinklere Çek kırdırıp ve ödemelerini yapamadığı çeklerden dolayı daha sonrada icralık olan toplamda birkaç milyonu bulan rakamlarda çeklerin hala ödenmediği gerekçesiyle maalesef bu utanç verici durumla karşı karşıyayız Sn. Başkan gözlerinden öperim 3 yıldan bu yana 6 milyonluk ihaleyi Özalp denilen firmaya 36.500.000 otuz altı milyon beş yüz bin TL’ye neden verdin diye hep feryat ettik ama nafile sana anlatamadık.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.