“Çalmayız, çaldırmayız, kanmayız, kandırmayız”

“Çalmayız, çaldırmayız, kanmayız, kandırmayız”

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bizim siyaset anlayışımız sağlam temeller üzerine inşa edilmiştir. Çalmayız, çaldırmayız. Kanmayız, kandırmayız.” dedi.

 

 

KARAMOLLAOĞLU GEBZE’DE KONUŞTU:

 

Anadolu Gençlik Derneği tarafından İstanbul’un fethinin 565. yılı münasebeti sebebiyle ‘Fetih ve Gençlik Şöleni’ programını gerçekleştirdi. Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda önceki akşam gerçekleşen Fetih ve Gençlik Şöleni’ne Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve Saadet Partisi ilçe başkanları, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı ve çok sayıda davetli katıldı.

1-001.gif

 

KANMAYIZ, KANDIRMAYIZ

Bizim siyaset anlayışımız sağlam temeller üzerine inşa edilmiştir. Biz kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir siyaset anlayışına sahibiz. Ayrıştırıcı-ötekileştirici değil, birleştirici bir anlayışa sahibiz. Kuvveti ve menfaati değil, hakkı, adaleti esas alan bir anlayışa sahibiz. Biz her şeyden önce, hakkı üstün tutar; adaleti gözetiriz. İşi ehline veririz. Emanete ihanet etmeyiz. Çalmayız, çaldırmayız. Kanmayız, kandırmayız. Kapımızı herkese açık tutar, partizanlık yapmayız.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından İstanbul’un fethinin 565. yılı münasebeti sebebiyle fethi canlandıran gösteriler yapıldı.

 

5.gif

 

SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTILAR

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindekiler Gebze İlyasbey Camii’nin olduğu yerden stadyuma kadar yürüyüş yaparak şölene katıldı. Şölende ilk olarak Temel Karamollaoğlu, Oğuzhan Asiltürk ve beraberindekiler stadyumu dolduran vatandaşları selamlayarak karanfil dağıttılar. İstiklal marşının okunmasıyla başlayan şölende ardından Kuran’ı Kerim tilavetinin okunmasıyla devam edildi. Şölende ilk olarak atlı ekipler gösteri yaptı. Şölenin açılış konuşmasını Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı yaptıktan sonra Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan da birer selamlama konuşması yaptılar.

 

 

FETİHLERDEN DERS ALMALIYIZ

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk de yaptığı konuşmada, “Milli Görüş bu milletin kendisidir, özüdür, kimliğidir. Milletin kendisi olan Milli Görüş olarak milletimizin asli değerlerine uygun yaşayabilmesi için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Mekke’nin fethi insanlık tarihinin en mühim dönüm noktadır. Kudüs’ün fethi ve İstanbul’un fethi de aynı Mekke’nin fethi gibi medeniyetimiz için birer dönüm noktasıdır. Bu fetihleri anmak aynı zamanda yeni fetihler için de önemlidir. Bu fetihlerden ders almaya her zamandan daha çok ihtiyacımız var.” diye konuştu.

3-001.gif

 

DEVLET İMKANLARIMIZ YOK

Şölende son olarak ise Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir konuşma yaparak, “Bizim siyaset anlayışımız sağlam temeller üzerine inşa edilmiştir. Biz kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir siyaset anlayışına sahibiz. Ayrıştırıcı-ötekileştirici değil, birleştirici bir anlayışa sahibiz. Kuvveti ve menfaati değil, hakkı, adaleti esas alan bir anlayışa sahibiz. Biz her şeyden önce, hakkı üstün tutar; adaleti gözetiriz. İşi ehline veririz. Emanete ihanet etmeyiz. Çalmayız, çaldırmayız. Kanmayız, kandırmayız. Kapımızı herkese açık tutar, partizanlık yapmayız.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından İstanbul’un fethinin 565. yılı münasebeti sebebiyle fethi canlandıran gösteriler yapıldı.

2-029.jpg


 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.