Çakrazlılar, 'Serap Çakır' dedi

Çakrazlılar, 'Serap Çakır' dedi

Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı destekleyeceklerini açıkladı. 

2-354.jpg3-158.jpg

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Tokat İli Reşadiye İlçesi Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne konuk oldu. Ziyarette Serap Çakır'a destek açıklaması yapan Tokat İli Reşadiye İlçesi Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Şahin, "Çakrazlılar olarak tam destekle sonuna kadar yanınızdayız" dedi. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a destek her geçen gün artıyor. Güçlü adımlarla 31 Mart'taki seçimlere hazırlanan Serap Çakır'a bir destekte Tokat İli Reşadiye İlçesi Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden geldi. 

VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

Desteklerinden ötürü Çakrazlılara teşekkür eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, adaylık süreci hakkında bilgi verdi. Seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Serap Çakır, "Gebze'nin her mahallesinde ayrı ayrı sorunlar var. Bugüne kadar verilen sözler tutulmadı. Tüm bu sorunları çözmek için bu yola çıktım. Kazandığım takdirde şeffaf, üretken ve eşitlikçi bir yönetim sergileyeceğim. Sizlerde buna şahit olacaksınız. Gebze'nin bütçesi ile neler yapılabileceğini göstereceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.