ÇAKMAK’A CEVAP VERDİ:  “Taşocağını akla Taşdemir’i karala”

ÇAKMAK’A CEVAP VERDİ: “Taşocağını akla Taşdemir’i karala”

CHP KBB Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, KBB Başkanvekili Yaşar Çakmak’ın açıklamalarına cevap verdi. Taşdemir, “Sayın çakmak bizim açıklamalarımızı talimatla okumuş ama çok yanlış anlamış.

Taşocağına tarihi lahitlerin dışında diyerek aklayacak, bizi karalayacak. Yok öyle yağma” dedi. 
Taşdemir yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
SİYASETİMİZİ ANLAMAMIŞ
Yaşar bey bunu dahi düşünmeden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu kent için ne anlam ifade ettiğini bilmeden, talimatla, şahsıma yönelik, alelacele bir açıklama yapmıştır. Ben Babaköy’de incelemelerde bulundum ve belediye bu işe öncülük etmeli, çevre ve tarih sorunları bölgede giderek artıyor dedim. Beni dersime çalışmamakla suçladı. Oysa ortada bir ders yoktu, kent sorunu vardı. Onu gündeme getirmiştim. Maalesef yukarıdan aldığı talimatla açıklamalarımı okuyan Yaşar bey bu açıklamaları ve yapıcı, yol gösterici siyasetimizi anlamamış. Kendisi geçmişin karanlığında, saldırgan, kirli, çözüm aramak yerine hedef gösteren anlayışında mahsur kalmış. 

YOK, ÖYLE YAĞMA
“Biz kent menfaatleri için ortak bir dil oluşturmaya çabalarken, biz kent sorunlarıyla ilgilenirken Yaşar beyin şahsımı hedef alan açıklamalarını kınıyorum. ‘Orada bahsi geçen alanın da taş ocağının sınırları dışında olduğu ile ilgili bir karar var’ diyerek taşocağını aklamaya çalışacaksın, Engin Taşdemir’i karalamak için kameralar karşısına geçeceksin, kent adına faydalı tek bir iş yapmayacaksın, yok öyle yağma. Yaşar bey, Kocaeli’nin iyiliğine olan her konuda iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Kendisine sormak istiyorum, Kurban Bayramı öncesinde, hayvan pazarları ile ilgili yaşanan sorunlarla ilgili neden ortak hareket edilmedi? Aradım, sorunları dile getirdim. ‘Size hemen döneceğim’ dedi. Haftalar oldu, hala telefon bekliyorum. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.