Cadde esnafı çok dertli! 

Cadde esnafı çok dertli! 

 İSU’nun Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesinde başlattığı yağmursuyu ile kanalizasyon çalışmalarının uzun sürmesi cadde esnafını mağdur...

 İSU’nun Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesinde başlattığı yağmursuyu ile kanalizasyon çalışmalarının uzun sürmesi cadde esnafını mağdur etti. Çalışmaların bir an önce bitirilmesi isteniyor.  

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ile birlikte Ankara Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Esnaflar ile bir araya gelen Genel Müdür Ali Sağlık, “Bir hafta içinde çalışmalar tamamlanıp üstyapı için Gebze Belediyesine teslim edilecektir. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte bölgenin yağmursuyu ve kanalizasyon problemi ortadan kalkacaktır. Bu süre zarfında bölge esnafı ile vatandaşlarımızdan destek ve sabır bekliyoruz.” dedi. Çalışma kapsamında 1600 mm çapında boru kullanılarak 260 metre yağmursuyu, 800 ile 300 mm çapında boru kullanılarak da 600 metre kanalizasyon hattı yapılacak.

ÇALIŞMALAR UZUN SÜRDÜ

Ankara Caddesi esnafı ise çalışmaların çok uzun sürmesinden şikayetçi oldu. Ankara Caddesinin bir bölümünün uzun zamandır trafiğe kapalı olduğunu söyleyen esnaflar, zaten krizde olan esnafa bir darbenin de çalışmalar sırasında vurulduğuna dikkat çektiler. Çalışmaların çok daha kısa sürede tamamlanabileceğini söyleyen vatandaşlar, bölgenin konumu da dikkate alınarak biraz daha hızlandırılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.