Buzda eski günlere dönüş

Buzda eski günlere dönüş

Uzun bir aradan sonra buzda faaliyetlerine yeniden başlayan Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, ilk resmi müsabakasına çıktı.

Temsilcimiz, ilk maçında Genç Ankaralıları 30-3 mağlup etti

BATIN 8 GOLLE YILDIZLAŞTI

İlimiz en son beş yıl önce buz hokeyi spor branşında temsil edilmişti. Aradaki süreçte buz hokeyinde bir faaliyet olmazken Kocaeli Gençlik Hizmetleri bu sezon kurulan yeni bir takımla ilimizi temsil ediyor. 1.Lig’de mücadele eden temsilcimiz ilk maçında Genç Ankaralılar ile Ankara Ümitköy Spor Kompleksi Buz Pisti’nde karşılaştı. Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü müsabakayı Batın Kösemen (8), İbrahim Karaduman (5), Tuğcan Ayyıldız (5), Fevzi Ufuk Güçlü (4), Ali Hakan Özbil (3), Aydeniz Yiğit (2), Can Kurt (2) ve Çağatay Acatürk’ün golleri ile 30-3 kazandı. Temsilcimiz cumartesi günü ikinci maçında İzmir BBGSK ile 17.00’de İzmit Olimpik Buz Pisti’nde yapacak. Kocaeli gençlik Hizmetleri Spor Kulübü üç takımlı grupta son maçını 3 Haziran Pazar günü oynayacak. Grubunu lider olarak bitirebilirse Süper Lig’e çıkma şansı yakalayacak.

“İLİMİZDE POTANSİYEL VAR”

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Antrenörü Eray Atalı maç ve sezon hakkındaki açıklamasında “Beş yıl aradan sonra ilk defa büyükler kategorisinde A takım düzeyinde bir takım kuruldu. İlk maçımızı kazanarak sezona iyi başladık. Zaten Kocaeli’nde çok iyi bir potansiyel var. Milli takıma birçok sporcu yetiştirdik, ilimizde bu tip sporcuların hepsi dışarda başka takımlarda oynuyordu. Bu sene takım kurulunca bir kısmını geri aldık ve eski günlerimize dönmenin sinyallerini vermiş olduk. Bizlere destek olan Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürümüz Muzaffer Çintimar, İlçe Spor Müdürümüz Engin Yaşar ve Tesis amirimiz Mehmet Ali Özercan’a teşekkür ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.