Büyükgöz’ün 19 Mayıs Mesajı

Büyükgöz’ün 19 Mayıs Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 


 Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Büyükgöz  19 Mayıs 1919 tarihinin Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra bağımsızlık ve özgürlük savaşını fiilen başlatan Türk milletinin uyanışının sembolü olduğunu vurguladı. Başkan Büyükgöz mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bundan 100 yıl önce bağımsızlık ve özgürlük savaşını fiilen başladığı 19 Mayıs 1919 tarihi, Türk milletinin uyanışının sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde atılan bu ilk adım, savaş meydanlarında zafere ulaşılmasını ve vatan topraklarının kurtarılmasını sağlamıştır. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması, bayrağımızın özgürce dalgalandığı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır.
19 MAYIS’ İYİ ANLATMALIYIZ
 19 Mayıs’ın yıldönümünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Genç kuşaklar, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Millet ve devlet olarak gençlerimize güveniyor, ülkemizin geleceğe taşınması için azimle ve özveriyle çalışacaklarına inanıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, başta Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.