BÜYÜKAKIN’DAN MURAT AYDIN’A TAM DESTEK

BÜYÜKAKIN’DAN MURAT AYDIN’A TAM DESTEK

Geride bıraktığımız yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile önemli işlere imza atan KASKF Başkanı Murat Aydın aynı uyumu yeni Belediye başkanı Tahir Büyükakın’la sürdürecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sık sık katıldığı programlarda  Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu Başkanı Murat Aydın’da övgüyle bahsederken  amatör spor için iş birliklerimiz devam edecek’ şeklinde ifadelerde bulundu.

YÖNETİMDE BELKİ 1-2 DEĞİŞİKLİK OLACAK

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF), Haziran sonunda yapacağı olağan genel kurulda önemli bir değişikliğe gitmeyeceği öğrenilirken belki 1 yada 2 isim değişikliğine gidilebileceği öğrenildi.

Haziran sonunda yapılması planlanan KASKF olağan genel kurulunda 5’nci dönemine adım atmaya hazırlanan rekortmen başkan Murat Aydın, yönetimini muhafaza edecek. Kulislerde herhangi bir isim yankılanmazken, Murat Aydın’ın tek aday olarak seçime gireceği ihtimali kuvvetlendi. Herhangi bir liste çalışması yapmayan Aydın kafasında bazı şekillendirmeler yaparken, bunu henüz kağıda dökmedi. Kimseyle görüşmeyen Aydın, iki hafta sonra çalışmalara resmen başlayacak.

YENİ BİR SAYFA AÇACAK

4 dönem boyunca Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile mükemmel bir iş birliği yapan ve kente birçok tesislerin kazandırılması, amatör kulüplere katkılar noktasında önemli adımlar atan Aydın, Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında, yeni bir sayfa açacak ve 5.dönemine Büyükakın ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.