“Bütçe halk için harcanacak”

“Bütçe halk için harcanacak”

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya,  sosyal belediyecilik yapacaklarını belirterek, “Çayırova’nın kaynakları yeterli ve biz bu kaynakları halka hizmet olarak kullanacağız ”dedi.

 CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya,  Kadın Kolları Başkanı ve aynı zaman meclis üyesi adayı Suna Çınar, ilçe saymanı Yücel Durak ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdal Gezli gazetemizi ziyaret etti.   Haber sorumlumuz Cengiz Akgün’e çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan  CHP Belediye Başkan adayı  Selahattin Kaya,   31 Mart  akşamı CHP’nin Çayırova’da seçimi kazanacağını ve yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Kaya şunları ifade etti, “Bizim Çayırova’da sosyal belediyecilik yapacağız.  Kimsesi olmayan yaşlılara günde iki kere sıcak yemek ve  belirli günlerde ev temizliklerini yaptıracağız.   Çalışan annelerin çocukları için her mahalleye modern kreşler açacağız.  Evlerinden uzakta okula giden öğrencilere servis imkanı sunacağız. Sosyal belediyecilik ile  Çayırova’da yaşayanlar çok daha mutlu olacak, modern bir kentte yaşamanın farkına varacaklar”dedi.

BÜTÇEYİ HALK İÇİN KULLANACAĞIZ

Çayırova Belediyesi’nin 220 milyon TL bütçesi olduğunu ve bu bütçenin yeterli olduğunu belirten Selahattin Kaya, “Mevcut ilçeler içinde en iyi bütçe Çayırova Belediyesi’nde var. Nüfusumuz 130 bin bütçe 220 milyon TL. Bu bütçe doğru ve halka hizmet anlamında harcandığı zaman yeterlidir.  Savurganlık yapmadan ilçemizin beklentilerine uygun olarak bütçemizi kullanacağız.  Belediyenin rutin ve yapması gereken işlerinin reklamlarına  büyük paralar harcanmayacak”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.