Bürokratlar Namazgah Barajını inceledi

Bürokratlar Namazgah Barajını inceledi

  İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) Genel Sekreteri Ersin Yazıcı ve bürokratlarına baraj alanını gezdirerek...

 

 

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) Genel Sekreteri Ersin Yazıcı ve bürokratlarına baraj alanını gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

BARAJ HAVZASINDA 1.5 MİLYON M3 SU BİRİKTİ

Geçtiğimiz aylarda su tutulmaya başlanan barajda, yağışlar yeteri kadar olmamasına rağmen, yaklaşık 1.5 milyon metreküp su birikti. Gövdesi kil, filtre ve kaya dolgu olarak inşa edilen 25 milyon m3 kapasiteli barajın, gövde dolgusu tamamlandı. Barajda,  dolu savak betonarme imalatları ve kapak mekanik montajları, su alma yapısı kapaklar ve vinç sistemi mekanik montajları, dipsavak vana odası ve enerji kırıcı yapısı ile yol yapım çalışmaları devam ediyor.

 

BÜROKRATLAR İNCELEDİ

Genel Müdür İlhan Bayram, KBB Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Başkan Danışmanı Adnan Bilgiç ve Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı’ ya baraj alanını gezdirdi. İSU Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük ve Alaeddin Alkaç’ ın da hazır bulunduğu inceleme gezisinde Genel Müdür Bayram, barajda tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında Genel Sekreter Yazıcı ve beraberindekilere bilgi verdi.

 

 

Barajın tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Genel Müdür İlhan Bayram, son çalışmaların da kısa bir süre içinde tamamlanacağını kaydetti. Baraj pompalarının bir süre önce devreye alınarak bölgeye su verildiğini de aktaran Genel Müdür, Namazgah barajının bölgeye canlılık katacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.