Bunlar Başbuğ’u bile terörist ilan edip, operasyon yaptılar

Bunlar Başbuğ’u bile terörist ilan edip, operasyon yaptılar

CHP lideri partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında kurmaylarının “Saray merkezli bir operasyonla karşı karşıyayız” sözlerine “Ülkeyi yönetemedikçe...

CHP lideri partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında kurmaylarının “Saray merkezli bir operasyonla karşı karşıyayız” sözlerine “Ülkeyi yönetemedikçe saldırırlar. Zorlandıklarının göstergesi” cevabını verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MİT TIR'ları davasını işaret ederek, kendisine yönelik sarf ettiği “Bu işin ucunun nereye varacağını biliyor” sözlerini masaya yatırdı. Edinilen bilgiye göre; CHP kurmayları partiye yönelik suçlamalar için “Saray merkezli bir operasyonla karşı karşıyayız. Adalet Yürüyüşü'nde halkın gözünde kazanılan itibarı eritmek için her şeyi yapabilirler” yorumunda bulundu.

“HİÇBİRİNİ DİKKATE ALMAYIN”

Kılıçdaroğlu'nun ise kurmaylarına şu değerlendirmeleri yaptığı öğrenildi: “Böyle ifadeler olacaktır. Dikkate almayın. Ülkeyi yönetemediklerinin, yönetmekte zorlandıklarının göstergesi. Çaresiz olduklarını biliyoruz. Yönetemedikçe, böyle saldırılarla karşılaşırız. Bunlar 3-4 yıl önce de Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'u terörist ilan etti. FETÖ'cü subay ve hakimlerle, FETÖ'cü olmayan vatanseverlere yönelik operasyon yapıp, onları darbeci ilan ediyorlardı.”

DÜZCE'DE İŞADAMLARI VE ESNAFLA BULUŞTU, VATANDAŞI DİNLEDİ Kılıçdaroğlu Düzce'de dün işadamları ve esnafla toplantı yaptı, ardından iki ay önce kalp spazmı geçiren CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Mehmet Çakal'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu çıkışta 80 yaşındaki Dursun Kulaç'la sohbet etti. Kulaç, CHP lideri için yazdığı ‘Gelip geçerken uğra, duramayız Kemalsiz' dizelerinin yer aldığı maniyi söyledi.

DÜZCE'DE İŞADAMLARI VE ESNAFLA BULUŞTU, VATANDAŞI DİNLEDİ

Kılıçdaroğlu Düzce'de dün işadamları ve esnafla toplantı yaptı, ardından iki ay önce kalp spazmı geçiren CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Mehmet Çakal'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu çıkışta 80 yaşındaki Dursun Kulaç'la sohbet etti. Kulaç, CHP lideri için yazdığı ‘Gelip geçerken uğra, duramayız Kemalsiz' dizelerinin yer aldığı maniyi söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.