Bülent Ortaçgil ayakta alkışlandı

Bülent Ortaçgil ayakta alkışlandı

 Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi'nin (BİLKAR) düzenlediği konserde sahne alan ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil...

 

Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi'nin (BİLKAR) düzenlediği konserde sahne alan ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil söylediği birbirinden güzel eserlerle dinleyenlere adeta müzik ziyafeti yaşattı. Konser sonunda Ortaçgil ayakta alkışlandı.

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen Bülent Ortaçgil konserine CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Adayı Yüksel Genç, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem, BİLKAR Başkanı Serdar Daikkatli ve çok sayıda dinleyici katıldı. Konser öncesi bir konuşma yapan BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli konsere gelen herkese teşekkür ederek BİLKAR olarak kültür sanat etkinliklerine devam edecekleri söyledi. Dikkatli, “Tahir Canan Özgürlük adlı bir kitapevi ve sahaf açmayı düşünüyor. BİLKAR dostları olarak bizler elimizden gelen yardımı göstereceğiz” dedi.

ANA İSİMLİ TİYATRO

 

23 Kasım’da Ankara’ya giderek 4+4+4 sistemine karşı Ankara’ya gideceklerini belirten Dikkatli, “27 Aralık’ta Maksim Gorki’nin Ana adlı eserini tiyatro oyunu olarak sahnelenecek. Bu oyuna kızlı erkekli gelenlere biletler indirimli olarak verilecek” dedi. Serdar Dikkatli’nin konuşmasının ardından sahne alan sanatçı Bülent Ortaçgil iki saat boyunca söylediği birbirinden güzel eserlerle dinleyenlere adeta müzik ziyafeti yaşattı. Konserin sonunda Bülent Ortaçgil’e BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli tarafından çiçek takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.