BU YOL FİNALE GİDER

BU YOL FİNALE GİDER

 Dostluk turnuvasında heyecan artıyor. Takımlar finale kalabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.Rekabetin ve dostluğun ön planda olduğu maçlarda...

 

Dostluk turnuvasında heyecan artıyor. Takımlar finale kalabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

Rekabetin ve dostluğun ön planda olduğu maçlarda eski ve aktif futbolcuların karşılaşmaları izleyenlere büyük keyif veriyor.

Dostluk Turnuvası’nda yarı finale kalan takımlar dün gece belli oldu. Müthiş mücadelelere sahne olan karşılaşmalarda rakiplerini deviren Gemak FC ve Farrin-Üçler, Simgem Yapı ve Beybaba’nın ardından ismini yarı finale yazdıran son takım oldular.

Dostluk Turnuvası’nda heyecan kat sayısının en fazla olduğu maç kuşkusuz Gemak FC ile Doğru Hidrolik arasında oynandı. Futbol severlerin soluksuz izlediği karşılaşmayı Gemak FC 6-4 kazanarak yarı finale çıktı. Kıran kırana geçen maçta gecenin yıldızı hat-trick yapan Ali Dülker oldu. Gemak FC’yi zafere taşıyan diğer golleri ise Habip Aydın(2) ve Ömer Şahin kaydetti. Zorlu rakibi Doğru Hidrolik karşısında oldukça etkili ve hırslı bir görüntü çizen Gemak FC, kaliteli ayaklarıyla skora giderek klasını konuşturdu.

YARI FİNAL: GEMAK-FARRİN

Dostluk Turnuvası’nda son yarı finalisti belirleyen maçta ise Farrin-Üçler, Ceylan Otomasyon’u 5-2 yenerek adını son 4’e yazdırmayı başardı. Gemak FC ile Farrin-Üçler arasında finale çıkan takımı belirleyecek olan müthiş randevu, 19 Haziran Pazartesi günü oynanacak. 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 22.30’da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.