‘Bu sefer saadet’

‘Bu sefer saadet’

  Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini ziyaret etti.Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami...

 

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak ve ilçe yöneticileri tarafından gerçekleşen ziyaret, kooperatif binasından oldukça samimi bir ortamda geçti. Kooperatif yönetimi, ziyaretin yoğun katılımlı olmasından ötürü Saadet Partisi heyetini toplantı salonunda ağırladı. Sanayi sitesi başkanı Haydar Demirkıran, Saadet Partisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken şunları söyledi. 

 

SAADET PARTİSİ BELİRLİYOR

Demirkıran, Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak’ın siyasi başarısının il dışından da fark edildiğine vurgu yaparak, esnaf camiası olarak da Saadet Partisi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Saadet Partisi’nin Çayırova ilçesinde siyasetin belirleyici unsuru olduğunu ifade etti. Demirkıran, sanayi sitesinin yerleşkesi hakkında bilgiler verirken projenin önemli yol kat ettiğini ve bu projenin, Çayırova esnafının gelecekteki konumunu belirleyeceğini söyledi. Belediye, Kaymakamlık ve valilik nezdinde projenin önemli aşamalar kaydettiğini söyleyen Demirkıran, kısa süre içinde inşaatın başlamasını sağlamak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. 

 

YERELDE İKTİDAR SAADET PARTİSİ

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, bizler kardeşler topluluğuyuz, sanayi sitesi kooperatifi olarak yapmış olduğunuz çalışmalar ümit ediyorum ki Çayırova halkına ve geleceğimize katkı sağlayacaktır. Bu hizmet halkasında Çayırova halkı ve bizler de sizlerin destekçisi olacağız’’ dedi. Bayrak, kısa süre sonra yapılacak 2014 yerel seçimlerine değinerek, Çayırova halkının hak ettiği hizmeti alamadığını ve bunu giderecek olan kadroların Saadet Partisi kadroları olduğunu söyledi. Bayrak son olarak halkımızla birlikte 2014 yerel seçimlerde, Çayırova da Saadet Partisi iktidarını birlikte yaşayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.