‘Bu seçimler var olma ve yok olma seçimidir’

‘Bu seçimler var olma ve yok olma seçimidir’

 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2014...

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2014 yerel seçimlerini parti olarak Kocaeli’nde var olma ve yok olma mücadelesi olarak gördüklerini belirten Aydın, “Tüm seçmenlere bu seçimlerde bize bir oy borç vermeleri istiyoruz” dedi.

Gebze ilçe teşkilatında önceki akşam basın toplantısına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ve diğer ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Aydın Ünlü yaptığı açıklamada, bu Pazar günü MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Saffet Sancaklı’nın İstanbul’dan yola çıkıp İzmit’e geleceğini söyledi. Ünlü, “Saffet Sancaklı’yı Çayırova gişelerinde araç konvoyumuzla karşılayarak İzmit Sabancı Kültür Merkezi’ne gideceğiz. Kocaeli halkı ile Saffet Sancaklı’nın bu ilk buluşması olacaktır” dedi.

23 EKİM’DE İSTİŞARE TOPLANTISI

 

Seçim çalışmalarına iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Ünlü, “Bizi yok sayanlara bu seçimlerde gereken cevabı vereceğiz. 23 Ekim’de Gebze’de tüm partililerimizin katılım sağlayacağı bir istişare toplantısı yapacağız. MHP’liler bu seçimlerde Kocaeli büyükşehir belediyesini ve diğer ilçe belediyeleri kazanmak için çalışıyor. Bugün ülkücülerden aldığımız verilere göre Karamürsel ve Darıca’yı kazanıyoruz. Diğer ilçelerden gelecek verilerle birlikte seçimlerde önce kaç oy alacağımız ve hangi ilçeleri kazanacağımızı bileceğiz” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.