‘Bu haberler 2019 korkusudur’

‘Bu haberler 2019 korkusudur’

**CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bizi partililerle karşı karşıya getirmelerinin amacı 2019 korkusudur.” dedi.CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup...

**CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bizi partililerle karşı karşıya getirmelerinin amacı 2019 korkusudur.” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk önceki akşam bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına ilçe başkanı Yakup Törk’ün yanı sıra ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, ilçe yöneticileri ve partililer hazır bulundu. CHP’li Törk yaptığı açıklamada, “Basının her geçen gün daha da özgürleşeceği günlerin olmasını dileriz. Yerel sorunları dile getirirken bize kulak vermenizi diliyoruz. Adalet ve Cesaret temalı bir kurultay tamamladık. Demokrasi içerisinde bir yarış oldu.

Parti meclisine üyeliği bireysel aday olarak yola çıktım. Listelerde olmayı tercih etmedim. Örgütümüzün bağımsız olarak sesini duyurmaya gittik. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.

KILIÇDAROĞLU’NDAN SONRA ÜYE OLDUM

Ankara’ya gelen yöneticilerimiz oldu. Onlara da teşekkür ediyorum. 5 dakikalık konuşma yapan 40 kişiden biri olarak ben oldum. Türkiye’de demokrasi alanında kendi ile yarışan bir partiyiz. Kimse bize demokrasi dersi vermeye kalkmasın. ‘Değişim İstemediler’ diye bir gazete manşet yaptı. Bu gazete sohbette başlık aynen böyle idi. Bu başlığın içerisinde genel başkana ve parti yönetimine bayrak kaldırdığımı ve hatta istifa edeceğime dair yazılar yazıldı. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olduktan sonra partiye üye oldum.”dedi.

BAŞLIĞI KENDİLERİ ATTI

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, bir gazetede kendisi ile çıkan habere ilişkin ayrıca şunları söyledi, “Salı günü arandım. PM aday oldunuz sonucu nasıl değerlendiriyorsunuz diye sordular. Hayırlı olsun dedim. Genel başkanımız ve örgütümüz bir ders çıkaracaktır. Kendileri değişim istemediler diye bir başlık attılar. Konuşulanları yorumla eklendiği bir haber yapıldı. Genel başkan bir mesaj almıştır. Örgütün tercihini yaptığını genel başkanımızın ülke politikalarına çok hâkim, lider olmuşken genel başkanın bu dönem devam etmesini ifade ettik.

TARTIŞMAYA GEREK YOK

Bir yarış oldu. Delege genel başkanın devam etmesine karar verdi. Tartışmaya gerek yok. Artık CHP örgütleri seçmenle iletişim içerisinde olacak. Bu kurultayın bu ülkenin sorunlarını çözecek boyuta getirdi. Demokrasimizi ne AKP ne MHP ne de diğer partilere benzemez. Sandık olmasaydı bizler olmazdık.” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.