BU GURUR SİZİN

BU GURUR SİZİN

Türkiye bizi gıptayla izliyor.Antalya’da herkes konuştu. 580 kişinin katıldığı dev organizasyon başladığı gibi kusursuz bir şekilde sona erdi. KASKF...

Türkiye bizi gıptayla izliyor.

Antalya’da herkes konuştu. 580 kişinin katıldığı dev organizasyon başladığı gibi kusursuz bir şekilde sona erdi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 4.kez ortaklaşa düzenlediği büyük organizasyonda Kocaeli’nin tüm spor ailesi bir araya gelme fırsatı buldu.

HERŞEY İNSANA YATIRIMLA BAŞLAR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 4. Başkanlar Kurulu Toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı dün sona erdi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 4. Başkanlar Kurulu Toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı dün sona erdi. Toplantının 3.gününde Belediye Başkanları spor yatırımlarını anlattı. Kulüp temsilcileri özel olarak Belediye Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.  Profesyonel düzeyde organize edilen organizasyon amacına fazlasıyla ulaştı.

 

YOĞUN KATILIM

Toplantıya KASKF Başkanı Murat Aydın’ın yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, amatör spor kulüplerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katılım gösterdi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.