BU GURUR ÇAYIROVASPOR’UN

BU GURUR ÇAYIROVASPOR’UN

Yüreğinize Sağlık Çocuklar3 yıl önce U17 Türkiye şampiyonu olan Çayırovaspor bu başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.  Temsilcimiz yine U17 takımıyla Türkiye şampiyonasında final grubuna kalmayı başardı ancak finale kalamadı.

Türkiye Şampiyonası’nın 2.Tur ayağında yer alan temsilcimiz Çayırovaspor U-17 Takımı, Eskişehir’deki final maçında Sakarya Harb-iş’e 1-0 mağlup oldu. Bir gün arayla üst üste oynadığı Bartın ve Gürpınar maçlarını 2-0 kazanan yeşil-siyahlı ekip, dün başlayan final maçını kaybetti.

Türkiye Şampiyonası’nın 2.Tur ayağında  yer alan Çayırovaspor U-17 Takımı, Eskişehir’de oynadığı final maçında Sakarya Harb-iş’e 1-0 yenilerek 4’lü final grubuna kalamadı. Kendi grubunda Bartınspor ve İstanbul Gürpınar’ı 2-0 mağlup ederek son 8 takım arasına adını yazdıran yeşil-siyahlı ekip, diğer grubun lideri Sakarya Harb-iş ile dün finalde karşı karşıya geldi. İki gün üst üste maç yapmanın yorgunluğunu final maçında hisseden ekibimiz, 65.dakikada yediği şanssız golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Birol Köksal’ın öğrencileri final grubuna kalamasa da Çayırovaspor’u en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.