Bu gidişe millet dur diyecek

Bu gidişe millet dur diyecek

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras son zamların halkın belini büktüğünü belirtip, “Millet en kısa sürede bu gidişe dur diyecektir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras basına bir dizi açıklamalarda bulundu. 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olması dileğiyle sözlerine başlayan Aras, adli yıl açılışının da yargı camiasına ve Türk Milleti’ne hayırlar getirmesini diledi. Balık sezonu açılışı nedeniyle de, “Balıkçılarımıza rast gelsin diyorum” dedi. 
KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE ALIYOR 
Son zamların, halkın belini büktüğünü belirtip iktidarın kaşıkla verdiğini kepçeyle geri aldığını kaydeden Aras, “Pek çok aile çocuklarının okul masraflarını karşılamaya zorlanmaktadır. Bu böyle gitmez. Millet en kısa sürede bu gidişe dur diyecektir” diye konuştu. Aras şöyle devam etti: 
KİRLİ SİYASET 
Milletin asıl gündemi geçim sıkıntısı iken; ulusal basının gündemini ise su almaya başlayan geminin dümenini kimin tutacağı oluşturdu. İktidar gemisinin batmasından sorumlu olan kişilerin kendi arasındaki kavgaya medyanın ilgisi büyük olsa da, aslında bu kavga milletimizin midesini bulandırıyor. Ucuz kabadayılar gibi birbirini tehdit edenlerin bu millete vereceği hiçbir şey yoktur. Devri iktidarlarından birbirlerinin her yanlışına göz yumanlar, bölüşecek bir şey kalmayınca ancak birbirlerini tehdit eder olmuşlardır. Bunun adı kirli siyasettir. 16 yılda elbirliği ile ülkenin ekonomisini batırdınız. Bunda hepinizin payı büyük. Asıl gerçek budur. Tencere dibi kara, senin ki benden kara.”
KANDIRA’YA ATAMA DARICA’YA ONURLUK 
Aras’ın konuşmasının ardından YRP Kandıra İlçe Başkanlığı’na atanan Levent Gödek’e yetki belgesini verip parti rozetini taktı. YRP Darıca İlçe Başkanı Dursun Koçal’ı ise başarılarından ötürü onurluk ile ödüllendirdi. 
TATİL BİTTİ 
Basın toplantısı bittikten sonra toplantıda hazır bulunan teşkilat mensuplarına seslenen Aras; “Artık yaz tatili geride kaldı, artık sahaya inip Kocaeli halkına, partimizi anlatma zamanı gelmiştir. Şimdi hemen bugün hep birlikte Kocaeli sokaklarına inerek halkımıza partimizi anlatacağız” dedi.
ÇALIŞMAYA DAVET
Parti binasında yapılan toplantı sonrası yanındaki 100 partili ile Kocaeli sokaklarına inen Mehmet Aras 2 bin iş yerini ziyaret etti, 10 binlerce Kocaelili ile tokalaştı. Aras’ın halkla kucaklaşması renkli görüntülere sahip oldu. Kendisini tanıyanların kendisi ile sık sık fotoğraf çektirdiği aras, fotoğraf çekinmeyi talep eden vatandaşları partisinde çalışmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.