BU DARICA BAŞKA DARICA

BU DARICA BAŞKA DARICA

 10 yıldır aralıksız 3.ligde mücadele eden Darıca Gençlerbirliği bu sezon çok farklı bir grafik çiziyor. Sarı yeşilli takım hem zirve yarışındaki...

 

10 yıldır aralıksız 3.ligde mücadele eden Darıca Gençlerbirliği bu sezon çok farklı bir grafik çiziyor. Sarı yeşilli takım hem zirve yarışındaki rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı hem de şampiyona yakışır futbol oyn ayıp skorlara imza attı.

KRİTİK MAÇLAR

Son maçında Kırıkhan’ı 5-0 yenerek ikinci yarıdaki müthiş performansını sürdüren Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri bu hafta tünelin ucunu görebilir. Ligden düşen Yeşil Bursa ile cumartesi günü maçını oynayacak olan Darıca Gençlerbirliği’nin kulağı, en yakın takipçileri Ankara Demir ve 24 Erzincan’ın karşı karşıya geleceği karşılaşmada olacak. Temsilcimiz Ankara Demir’in 3, Erzincan’ın da 5 puan önünde bulunuyor. Bu maçta alınacak olası beraberlik, Darıca Gençlerbirliği’ne 2.Lig kapılarını ardına kadar açacak. Temsilcimiz Yeşil Bursa’dan sonra Anadolu Bağcılar (D), 24 Erzincan, Yeni Orduspor (D) ve Muğlaspor ile karşılaşacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.