BU ANLAYIŞLA ÇOK ZOR!

BU ANLAYIŞLA ÇOK ZOR!

Darıca Gençlerbirliği 13.haftayı 1-1 lik Hacetepe maçıyla tamamlarken futbolu taraftarlarını ve spor otoritesini tatmin etmedi. 3.ligde 13.hafta tamamlandı....

Darıca Gençlerbirliği 13.haftayı 1-1 lik Hacetepe maçıyla tamamlarken futbolu taraftarlarını ve spor otoritesini tatmin etmedi.

 

3.ligde 13.hafta tamamlandı. Darıca Gençlerbirliği 3 haftalık galibiyet serisini Hacettepe deplasmanında nokta koydu. Temsilcimiz etkisiz bir futbol ortaya koyduğu ve öne geçtiği maçta beraberliği zor kurtardı.  Ligin son iki haftasında Orhangazi ve Sancaktepe gibi güçlü rakiplerini yenerek bir anda yükselişe geçen sarı yeşilliler ligin 13.haftasında Hacettepe deplasmanında da öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Darıca Gençlerbirliği’nin maç 1-1 devam ederken defansa çekilmesi ve 1 puana razı olması şaşkınlıkla izlendi. Maçın büyük bölümünde daha çok pas yapan, oyunu isteyen takım Hacettepespor olurken temsilcimizin defansa yönelik futbolu yadırgandı.

 

RAKİP BALÇOVA

 

 

Haftayı Hacettepe beraberliği ile kapatan Darıca Gençlerbirliği ligin 14.haftasında kendi sahasında Balçova Belediyespor’u konuk edecek.

 

Ligin alt sıralarında yer alan rakibini yenerek üst sıralarda tutunmak isteyen sarı yeşilliler karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.