“Borç yükü ve saltanat düşkünü harcamalar”

“Borç yükü ve saltanat düşkünü harcamalar”

 Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı ev toplantılarına devam ediyor. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak ve ilçe yönetimi hafta...

 

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı ev toplantılarına devam ediyor. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak ve ilçe yönetimi hafta sonu Şekerpınar mahallesinde ev toplantıları düzenledi. Ev toplantılarında konuşan İlhami Bayrak, ‘’Halkımızla birlikte çalışarak ilçemizi hak ettiği yere birlikte taşıyacağız. Yaşam kalitesinin yükseldiği bir Çayırova’yı halkımızla birlikte kuracağız” dedi.

 

Bayrak konuşmasını şöyle sürdürdü, ‘Ulaşımdan sağlığa, imardan sosyal donatı alanlarına, genç nüfusun sosyal etkinliklerini yapacakları alanlara ve halkın nefes alacağı kent meydanlarına kadar hepsini planlayarak hazırlıklarımızı tamamladık. Çayırova 30 Mart 2014 sabahı Saadet Partisi iktidarıyla tanıştığında kaybeden taraf olmayacaktır aksine Çayırova kazanacak, halkımız kazanacak ve özlemle beklenen hizmetler gerçekleştirilecektir”  dedi. Çayırova halkına hizmet için yola çıktıklarını anlatan Bayrak, geçip giden beş yıllık süre zarfında Çayırova’yı yöneten yerel yöneticilerinin ilçeye borç yükü ve saltanat düşkünü harcamalarından başka bir şey katmadığını da sözlerine ekledi.

HALKIN TEVECCÜHÜ BİZİMLE

 

Çayırova halkı tarafından Saadet Partisi’ne karşı gösterilen teveccühün, geride bırakılan beş yıllık zaman dilimi içerisinde yapılan çalışmalar ve halkın kaynaklarını korumak için gösterilen gayretler sonucu oluştuğunu söyleyen Bayrak, “İlçemizin her noktasında bu çalışmaları yaptık dedi. Bayrak,  Çayırova da her kesiminin ihtiyaçlarını karşılayacak projeler hazırladıklarını ifade etti ve bu projeleri 30 Mart 2014 sabahından itibaren uygulamaya koyacağız, Çayırova’yı bir kısım rant odaklarıyla değil Çayırova halkıyla birlikte yöneteceğiz”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.