Bonomo ‘Erkekler de ağlar’ dedi rekor kırdı

Bonomo ‘Erkekler de ağlar’ dedi rekor kırdı

Can Bonomo ‘Erkekler de ağlar’ dedi rekor kırdıKim demiş 'Erkek adam ağlamaz' diye... Bal gibi ağlar... Geçtiğimiz gün yayınlanan Can Bonomo'nun 'Erkekler...

Can Bonomo ‘Erkekler de ağlar’ dedi rekor kırdı

Kim demiş 'Erkek adam ağlamaz' diye... Bal gibi ağlar... Geçtiğimiz gün yayınlanan Can Bonomo'nun 'Erkekler de Ağlar' şarkısı ise bunun kanıtı oldu!

Erkek bakım markası Axe, kullanıcılarını yanlış veya doğru erkek tanımının olmadığı, etiketlemenin, kalıpların, sınırlamaların yaşanmadığı bir dünyaya davet etti ve bilinen en büyük erkeklik klişesini yıkarak özgürleşme çağrısı yaptı.

 

1490944127_axe_can_bonomo_erkekler_de_aglar

Nilüfer'in unutulmaz ‘Erkekler Ağlamaz' şarkısını, “Erkekler De Ağlar” olarak coverlayan Can Bonomo ile erkekleri özgürleştirme yolculuğunda büyük bir adım attı.

1490944105_axe_erkekler_de_aglar__8_

Şarkıya bir de klip çekildi. #ErkeklerdeAğlar etiketi ile paylaşılan klip bir anta trend topic oldu. Dijital ortamda ise ilk 36 saat içerisinde 4,6 milyonu aşkın tıklanmayla rekor kırdı.

1490944130_axe_erkekler_de_aglar__2_

Erkeklerin duygularına tercüman olan klip ayrıca 14,9 milyon kez gösterim aldı. Erkekleri içlerinden gelen sesi dinleyerek kendileri olmaları için harekete geçmeye çağıran klipte; kasap, boksör, balet, aktör gibi farklı mesleklerden erkekler gözyaşlarını saklama gereği duymadan özgürce ağlıyor.

1490944112_axe_erkekler_de_aglar__1_

1490944125_axe_erkekler_de_aglar__4_

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.