‘Bölgemize galericiler sitesi yapılmalı’

‘Bölgemize galericiler sitesi yapılmalı’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Oda olarak sizlerle birlikte belediyeleri ve siyasileri zorlayalım bölgemize bir galericiler sitesi yapılsın.” dedi.

 

Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü tarafından 6585 Sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Ve İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili olarak bir program gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda dün gerçekleşen programa Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Kaynes Eğitim Bilgilendirme CEO Çetin Temel ve Serdar Üklimek ile çok sayıda davetli katıldı.

katilim-ee.gif

BELEDİYENİN YASAL ZORUNLULUĞU VAR

Programda ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, “Motorlu kara taşıtları ile ilgili olarak bakanlık bir yasa çıkardı. Var olan işinizi daha da güncelleştirin oda olarak bizler de size gerekli desteği verelim. Galericiler sitesi konusunda oda olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yasa gereği belediyelerin galericiler sitesi yapmak zorunluluğu var. Gidin belediyenin kapısını çalın. Belediyeleri zorlayalım bize bir galericiler siyesi yapsın. Galericiler sitesi konusunda oda olarak hedefimiz 2019 yılının sonuna kadar bölgeye bir site kazandırmak.” dedi.

BİLGİ VERDİLER

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in konuşmasından sonra Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya ve Kaynes Eğitim Bilgilendirme CEO Çetin Temel yeni çıkan yasa ile ilgili olarak davetlilere bilgi verdi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.