Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, hayatınızda önünüzü göremediğinizi...

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, hayatınızda önünüzü göremediğinizi düşündüğünüz konuları yönetmek zorunda kalacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Sağlığınız ve gündelik yaşamanızla ilgili önemli dönüşüm kararları sizleri bir sonraki aşamanızda önemli fırsatlara taşıyacaktır. Bu hafta borçlarınız ve ödemelerinizle ilgili yeni çözümler üretebilir ya da borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Olmayacak bir şans ya da sürpriz dediğiniz her konu için şartlarınızı oluşturmadan karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu size zamansız geldiğini düşündürtse de bu fırsatı iyi şekilde değerlendirme vakti geldi.

28 Eylül ve sonrasında aşk ve ilişkilerde kendinizi ifade etmeniz gereken konuları netliğe kavuşturma konusunda zorlanabilirsiniz. Âmâ bu durumu bu hafta çözüme ulaştırmanızı tavsiye edebiliriz.

Hafta sonuna doğru aile ve kariyer aksında hayatınızda nerede yanlış yaptığınız ve nerede doğru yapıp yol alabildiğiniz gibi konuları sorgulama zamanıdır. Kariyer gelişiminiz adına daha akılcı çözümler bulmak ya da önemli girişimler başlatmak isteyebilirsiniz.

Haftanın Mottosu: Gölgesiz mutluluk olmaz, bak güneşte bile leke var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.