BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

Haftanın ilk günleri sağlığınız ve gündelik hayatınızla ilgili bazı sorunlar ve aksaklıklar oluşabilir. Gündelik yaşamınızın rutinlerinde de bazı...

Haftanın ilk günleri sağlığınız ve gündelik hayatınızla ilgili bazı sorunlar ve aksaklıklar oluşabilir. Gündelik yaşamınızın rutinlerinde de bazı aksaklıklar oluşabilir. Stres yaratan durumlarla tek başınıza mücadele etmeniz motivasyonunuzu düşürebilir.

Çalışma arkadaşlarınız ve çalışma ortamınızda oluşacak gerginliklere dikkat etmelisiniz. Kariyerinizle ilgili de bazı eski problemler aniden gün yüzüne çıkabilir ve ilişkilerde kılıçlar çekilebilir. İletişim ve ilişkilerde ekstra özenli olmanızı tavsiye edebilirim. Hafta ortasından itibaren sizleri partner ilişkilerinizde romantik bir zaman dilimi bekliyor olacak. İlişkilerde derinleşme ve tutkunun arttığı bir süreç olacağından sizi heyecanlandıran yeni kişiler hayatınıza dahil olabilir.

İlişkisi olanlar kıskançlık ve baskılama dürtüsüne karşı dikkatli olmalılar. Hafta sonu planda olmayan ya da unutulan bazı ödemeler ani sorunlar çıkarabilir. Beklenmedik ani giderler finansal anlamda sizi zor durumda bırakabilir. Gelen bazı fırsatları ince eleyip sık dokumalısınız.

Haftanın Mottosu:

Büyük işler başarmak için üstün yetenekli olmak gerekmez. İnsanüstü değil ama insanların içinde, onlarla birlikte olmak gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.