“Bizleri artık kandıramazsın”

“Bizleri artık kandıramazsın”

GEBZE YAVUZSELİM, HÜRRİYET VE ULUS MAHALLESİ SAKİNLERİ: **Gebze Yavuzselim, Hürriyet ve Ulus Mahallesi sakinleri gerçekleştirdikleri basın açıklamasında...

GEBZE YAVUZSELİM, HÜRRİYET VE ULUS MAHALLESİ SAKİNLERİ:

 

**Gebze Yavuzselim, Hürriyet ve Ulus Mahallesi sakinleri gerçekleştirdikleri basın açıklamasında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in tapuları vereceğim yönündeki açıklamasına, “Hürriyet ve Yavuzselim mahalleleri halkı olarak bizleri artık kandıramazsın.” diye görüş belirttiler.

 

 

​Gebze Yavuzselim, Hürriyet ve Ulus Mahallesi sakinleri dün Gebze Belediyesi Meclis Toplantısı öncesi 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirdiler. Açıklamaya CHP, TMMOB Makine Mühendisleri Odası  Gebze Temsilciliği yöneticileri, dernek başkan ve yöneticileri ile mahalle sakinleri katıldı.

Basın açıklamasını mahalleliler adına Hüseyin Güngör  okudu.  Güngör , “Yavuzselim, Hürriyet ve Ulus Mahalleleri halkı olarak, bugün burada büyük bir yalanı kamuoyuna duyurmak ve tapu sorunun çözümü için irademizi yansıtan önergeyi takip etmek için toplandık. Ocak ayı meclis toplantısında belediye başkanı Adnan Köşker, şubat ayı sonu itibarıyla bakan, milletvekilleri ve belediye başkanların katılacağı toplantının düzenleneceğini, tapu sorunun çözümü ile ilgili projenin halka anlatılacağını ifade etmişti.

TAPU SORUNUNU ÇÖZECEĞİM DEMİŞTİ

​Muhtarlarımıza ve Gebze Giresun Dereliler dernek başkanına da aynı şeyleri söylemişti. Mahalle halkı olarak bizler, oylarımızla seçilen belediye başkanı Adnan Köşker’in ifade ettiği üzere tapu sorunun çözümü için bakanın da katılacağı halkı bilgilendirme toplantısını bekledik. 26 Şubat akşamı belediye başkanı Adnan Köşker kendi sosyal medya sayfasında ‘Hürriyet ve Yavuzselim Mahallelerimizin kıymetli sakinleri ile birlikte Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezimizde düzenlediğimiz bilgilendirme toplantısında bir araya geliyoruz’ şeklinde bir paylaşımda bulundu.

KİMSEYE BİLGİ VERİLMEDİ

Paylaştığı resimlere baktığımızda, ortada ne Hürriyet ve ne de Yavuzselim Mahallesinden oturan hak sahibi halk yoktu. Bu toplantının yapılacağına dair ne mahalle halkı ve ne de muhtarlara bilgi verilmedi. Ancak bugün itibarıyla mahallelerimize tapu sorunun çözümü için bakanın katılacağı ne bir toplantı yapıldı ve ne de yapılacağı yönünde henüz bir bilgi de gelmedi. Sayın belediye başkanı Adnan Köşker, her zamanki gibi yine yaptı yapacağını. Kendine yakışanı yaptı. Tapularınızı vereceğim, çekmecede dedin, bir türlü çekmece açılmadı. 2018 yılı ocak ayında sorunu çözeceğiz dedin.

YALANLARLA KENDİNİ KANDIRABİLİRSİN

16 dönümlük alanda rezerv alanı ilan ederek mahallelerimizin ortasına ateş düşürdün, kanser virüsü bulaştırdın. Görünen o ki yalan makinesine bağlansan makine çatlar. Ey Adnan Köşker, yarattığın yalan rüzgârları ile kendini kandırabilirsin, partililerini kandırabilirsin. Hürriyet ve Yavuzselim mahalleleri halkı olarak bizleri artık kandıramazsın. Artık sana inanmıyor ve sana güvenmiyoruz. Seni inandığın değerler ve vicdanınla baş başa bırakıyoruz. Mahalle halkı olarak bizler, bugünkü (dün) meclis toplantısında tapu sorunumuzun çözümü için CHP meclis grubu tarafından verilen önergeyi önemsiyor ve destekliyoruz.” dedi.

Haber: Hanifi Surun


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.